NATURSTYRELSEN

“Tilbygning til eksisterende kontor i Dyrehaven, samler skovens folk”.

Materiale palette.

Der var behov for at sammenlægge arbejdspladser i Naturstyrelsen. I disse naturskønne omgivelser skabte vi en ny bygning til ca 14 personer. Til et forholdsvist lille budget fik vi meget miljø og rumlighed for pengene. Bygningen skulle indpasse sig i Dyrehavens historiske omgivelser med bla. den bevaringsværdige skovridderbolig fra 1900 tallet.

Den nye tilbygning er opført med lyse, miljøvenlige materialer indvendigt og sorte planker udvendigt som eksisterende tilstødende bygninger. Det nye hus har selvfølgelig mange døre så skovløbernes hunde også kan trives på arbejde! Dagslys, naturkig og frisk luft var højeste prioritet.

“At lave en trækonstruktion der kan skilles ad og anvendes igen, giver rigtig god mening her.”

Bygherre : Naturstyrelsen
Hvad: Ny kontorbygning
M2: 100 M2
Hvornår: 2018-2019
Min rolle: Partner, ERHVERV hos ZESO Architects

Udførende: INTERN A/S

Projektejer : ZESO ARCHITECTS