DANHOSTEL CPH

Naturen flytter ind i det opgraderede Hostel!

Det utidssvarende hostel havde brug for at udtænke en helhedsplan for bygningsmassen, samt for videreudviklingen af deres brand og generel opdatering af deres interiør og landskab. Logistikken og arbejdsgangene i huset skulle da også omtænkes. Fløj D ombygges, hvor værelserne bliver optimeret til 2-4 personer, med eget bad/toilet.

Æstetik
Danhostel Amager ligger smukt i den unikke Fælled. Alle materialer, indvendigt som udvendigt, afspejler naturmaterialer. Landskabsarkitekterne skabte kant beplantning og en skyggegård med hjemmehørende arter. Den nye Fløj D er beklædt med Thermowood og indpasser sig med de andre fløje. Indvendigt projekteres der fem funktionelle og karakteristiske “Natur-Reoler” med elementer som “grøn beplantet væg”, udstilling af lokal natur etc. De renoverede rumligheder fremstår indbydende, lyse og nordiske i materialevalget.

Bæredygtighed
I projekteringen af ombygningen af Fløjen er der bevidst arbejdet med et godt indeklima, igennem valget af bæredygtige materialer og produkter.

Helhedsplanen afspejler generelt, at Danhostel Amager tænker miljømæssigt og socialt bæredygtigt, og dette vil de gerne formidle til deres gæster via de fysiske rammer.

Bygherre : Privat
Hvad: Masterplan, nyt receptionsområde, renovering af fløje
M2: 2500 M2
Hvornår: 2016-2018
Min rolle: Partner hos ZESO Architects, ERHVERV

Udførende: Kompleet, HK BYG.

Projektejer : ZESO ARCHITECTS, (Underrådgiver: Opland Landskab, JL Engineering)