Mia Scheel | Arkitekt MAADANHOSTEL Amager Fælled

Bygherre : Privat
Hvad: Masterplan, nyt receptionsområde, renovering af fløje
M2: 2500 M2
Hvornår: 2016-2018
Hvem: ZESO ARCHITECTS

Funktionalitet
Danhostel Amager har bedt Zeso Achitects om at bistå med at udtænke en helhedsplan for Hostellet, herunder videreudviklingen af deres brand, opgradering af deres faciliteter både indendørs og udendørs. Logistikken i huset har også skullet omtænkes, grundet den fremtidige campingplads. Yderligere ombygges Fløj D, hvor værelserne bliver optimerede til 2-4 personer – alle værelser med eget bad/toilet.

Æstetik
Danhostel Amager ligger smukt i den unikke Fælled. Alle materialer, indvendigt som udvendigt, afspejler naturmaterialer.
Den nye Fløj er beklædt med Thermowood og indpasser sig med de andre fløje. Indvendigt projekteres der fem funktionelle og karakterisktiske “Natur-Reoler” med elementer som “grøn beplantet væg”, udstilling af lokal natur etc. De renoverede rumligheder fremstår indbydende, lyse og nordiske i materialevalget.

Bæredygtighed
I projekteringen af ombygningen af Fløjen er der bevidst arbejdet med et godt indeklima, igennem valget af bæredygtige materialer og produkter. Helhedsplanen afspejler generelt, at Danhostel Amager tænker miljømæssigt og socialt bæredygtigt, og dette vil de gerne formidle til deres gæster via de fysiske rammer.

Processen og samarbejdet
Danhostel Amager ligger i en naturzone med restriktive forhold. Derfor skal enhver ombygning igennem Naturstyrelsen og i høring. Rådgiver har bistået med at få tilladelser til samtlige ombygninger. Den vellykkede bygherreproces er medvirkende til at skabe et vellykket Hostel for fremtiden.

Leverede faglige discipliner og anvendte kompetencer
ZESO har været involveret i samtlige kompetencer: Programmering. Konceptudvikling og skitsering. Projekt- og projekteringsledelse. Planlagt: Udbudshåndtering og fagtilsyn.
 


 


 


 


 


 

Mia Scheel © 2012, designed by Mikkel Bøgh and built with Indexhibit. This site is optimized for Safari and Firefox